Mijn Dossier

Laatste update: DD/MM/JJJJ hh:mm
Om gebruik te kunnen maken van Mijn Dossier, moet u zich (opnieuw) registreren. Uw oude inloggegevens van het oude Dossier Online werken niet meer. Naast alle invulvelden staat een groen vraagteken. Als u daarop klikt, ziet u een korte uitleg wat u moet invullen in dat veld.
Relatienummer*
Type*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Registratiecode*

U mag hieronder zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om in te loggen in Mijn Dossier. Bewaar uw inloggegevens veilig en goed.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Als u het wachtwoord voor het (nieuwe) Mijn Dossier kwijt bent, vul dan hier uw gegevens in. U ontvangt dan binnen enkele minuten een code op uw e-mailadres waarmee u een nieuw wachtwoord in kunt stellen. Let op, uw inloggegevens van het oude Dossier Online werken niet meer. Om toegang te krijgen tot Mijn Dossier moet u zich opnieuw registeren.
Gebruikersnaam
E-mailadres

Mijn Dossier is vernieuwd en verbeterd.

Eerste keer inloggen?
Als u de nieuwe versie van Mijn Dossier voor de eerste keer gebruikt, moet u zich eerst (opnieuw) registeren. Ook als u eerder gebruik maakte van de oude versie Dossier Online. Uw inloggegevens voor de oude versie van Mijn Dossier werken niet meer. Een beetje lastig, maar wel veiliger. Klik hiervoor op de knop 'registreren'.

Relatienummer en Registratiecode
Om te kunnen registreren heeft u uw relatienummer en registratiecode nodig die u bovenaan in de brief of email vindt die u van ons heeft ontvangen. Heeft u nog geen brief of mail van ons ontvangen met een relatienummer en registratiecode maar heeft u eerder wel ingelogd in de oude versie van Mijn Dossier? Dan kunt u uw oude inlogcode gebruiken als relatienummer en uw oude wachtwoord gebruiken als registratiecode.

Lukt het niet om in te loggen of te registeren?
Kijk in de Meest gestelde vragen en antwoorden of klik hier

Opdrachtgevers
Bent u opdrachtgever? Klik dan hier.