Mijn Dossier

Laatste update: DD/MM/JJJJ hh:mm
Om gebruik te kunnen maken van Mijn Dossier, moet u zich (opnieuw) registreren. Uw oude inloggegevens van het oude Dossier Online werken niet meer. Naast alle invulvelden staat een groen vraagteken. Als u daarop klikt, ziet u een korte uitleg wat u moet invullen in dat veld.
Relatienummer*
Type*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Registratiecode*

U mag hieronder zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om in te loggen in Mijn Dossier. Bewaar uw inloggegevens veilig en goed.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Als u het wachtwoord voor het (nieuwe) Mijn Dossier kwijt bent, vul dan hier uw gegevens in. U ontvangt dan binnen enkele minuten een code op uw e-mailadres waarmee u een nieuw wachtwoord in kunt stellen. Let op, uw inloggegevens van het oude Dossier Online werken niet meer. Om toegang te krijgen tot Mijn Dossier moet u zich opnieuw registeren.
Gebruikersnaam
E-mailadres

Eerste keer inloggen?
Als u Mijn Dossier voor de eerste keer gebruikt, moet u zich eerst registeren. Een beetje lastig, maar wel veiliger. Klik hiervoor op de knop 'registreren'.

Relatienummer en Registratiecode
Om te kunnen registreren heeft u uw relatienummer en registratiecode nodig die u bovenaan in de brief of email vindt die u van ons heeft ontvangen.

Lukt het niet om in te loggen of te registeren?
Kijk in de Meest gestelde vragen en antwoorden of klik hier

Opdrachtgevers
Bent u opdrachtgever? Klik dan hier.